Miljenko Buhač
Gost urednika i voditelja Miljenka Buhača u drugom izdanju podcasta „Imam ideju“ portala Bljesak.info je gospodin Tomislav Majić, predsjednik Udruženja za posao i poduzetništvo LiNK iz Mostara.
 
Poduzetnička udruga kojom gospodin Majić predsjedava aktivna je više od 20 godina i jedna je od prvih takve vrste u našoj zemlji.
 
"Već 1999. smo shvatili da ljudi iz institucija vlasti baš i ne prepoznaju probleme niti shvaćaju što poduzetništvu treba. Stoga se nas trideset dogovara i osnovali smo 11.4. 2001. Udruženje LiNK., uz podršku nevladine organizacije COSPE iz Firence, koja je pomogla da se uspostavi početna struktura. Naša udruga od početka je bila sastavljena od poduzetnika svih nacija s područja grada Mostara i Hercegovine. Od starta smo zastupali tezu da mi moramo biti nepolitičko tijelo, neopterećeni niti politikama niti nacijama", kaže na početku razgovora Majić.
 
Ističe kako su najveći uspjesi udruge što opstaju tolike godine, što su povećavali broj uposlenih, a funkcioniraju besprijekorno što se tiče obaveza prema državi i donatorima. Uostalom, realizirali su više od 80 projekata. Nadalje, oformljen je širok krug poznanstava i partnerstava u poslovnom svijetu praktično čitave Europe.