Miljenko Buhač
Gost trećeg izdanja podcasta "Imam ideju" portala Bljesak.info je poduzetnik Sandro Zovko, direktor tvrtke ZGI d.o.o. Gospodin Zovko je vrstan menadžer i poduzetnik koji vodi obiteljsku kompaniju s više od 70 uposlenih, u pravilu vrhunski obrazovanih i dokazanih stručnjaka.
 
U razgovoru s voditeljem podcasta Miljenkom Buhačem naš gost nadahnuto govori o nizu tema koje su poučne i poticajne za one koji se žele otisnuti u poduzetničke vode, ali također diskutira i o nekim svakodnevnim, krajnje esencijalnim temama, važnim za život suvremenog čovjeka.
 
"Naša je firma osnovana 1995. godine u Mostaru i nju je osnovao moj otac. Njegova je ideja bila da se bavi zaštitom okoliša i zaštitom na radu, što možda u tom trenutku i nije bila ideja adekvatna za to vrijeme, poratno razdoblje u BiH. Međutim, kad imate viziju, bez obzira što možda nije dobro vrijeme za nju, ako ste dovoljno uporni onda dođete u situaciju kao mi danas, kad brojimo 71 uposlenika, u dvije države. Od toga je preko 50 inženjera različitih struka, dva doktora znanosti".
 
Poduzeće ZGI posluje i u Hrvatskoj, u Zagrebu, već tri godine, ističe Sandro Zovko, a upošljavaju u dvije države ljude iz 21 različitog mjesta.