Miljenko Buhač
Mladi stručnjak Kerim Hadžić, magistar stojarstva, gost je našeg podcasta "Imam ideju".
 
Gospodin Hadžić je direktor razvoja i proizvodnje u tvrtki Derubis Caravans d.o.o., gdje je ujedno i partner, a njihove kamp kućice nadaleko su poznate kao originalne i inovativne, o čemu svjedoči veliki interes kupaca.
 
Nakon studija stojarstva u Sarajevu, naš je gost završio master studij u Pekingu, na jednom od najprestižnijih tehnoloških fakulteta u Kini.

Bljesak · IMAM IDEJU EP.16 // Kerim Hadžić, direktor razvoja Derubis Caravans d.o.o.
Ne samo da je poduzetan i kreativan, nego je i profesionalac u stolnom tenisu, govori četiri jezika (engleski, njemački, kineski i ruski), a svakodnevno se bavi i novim projektima i idejama, o čemu ćete čuti u ovom razgovoru.
 
Impresivan je odgovor na pitanje kako i zašto mu sve to uspijeva - "bilo bi šteta da nisam uradio ovo, bilo šteta da nisam uradio ono....", je određena vrsta ideje vodilje u životu i poslu.
 
Kako doći do potrebnih investicija, kako pridobiti povjerenje partnera i suradnika, kako razviti distribucijsku mrežu, kako biti dizajnerski i tehnološki uspješan, samo su neke od tema ovog razgovora.
 
Čut ćete u ovom podcastu i promišljanja o nizu tema koje u konačnici određuju uspjeh, ali prije svega nit vodilja je - treba biti spreman na preuzimanje rizika. Naš gost govori i o obrazovnom sustavu, statusu i mogućoj budućnosti mlade generacije, ekonomskom okruženju koje u konačnici sve određuje i tome slično.