Mia Bojičić

O tome kako se pravnik našao na daskama koje život kaže, kao 'pravi pravnik' imao je savršen odgovor - a to je da su kazalište i pravo skoro isto, povezani na jedan vrlo specifičan način koji se zove scena. Sudnica je što drugo nego scena. 

U 14. epizodi podcasta ''Sredinom'' gostovao je mladi glumac iz Mostara Ivan Prskalo. Ivan koji je po zanimanju pravnik, također je i glumac koji - kako sam kaže pokušava da balansira između ove dvije profesije, ali obje voli podjednako i posvećuje im se maksimalno.

Mladi glumac je dio izabrane ekipe koja igra u kazališnom komadu ''Isus, Sin Čovječji'. Premijera je bila prije godinu dana, a o tome kakva je bila protekla godina iza njega u kazališnom smislu - govorio je za Bljesak.

''Predstava je jako prihvaćena. O tome govore i nagrade koje smo dobili. U Jajcu smo tri nagrade dobili. Igrali smo više uloga zbog same priče o Isusovom životu. Ne možete vi na sceni za sat, sat i pol vremena iskoristite svaki dio Isusovog života na neki način i da to postavite na scenu. Nije izvedivo'', kazao je između ostalog u razgovoru mladi glumac Dramskog studija HNK Mostar. 

@bljesak.info GROBLJE I KAFANA #bljesak #fy #fyp #fypage #foryoupage #balkan #balkantiktok ♬ original sound - Bljesak.info